Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
50 files van totaal 223 km

Politie houdt spreekuur in Arnemuiden

Toegevoegd: 20-01-2017, 10.29 uur
Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - De politie houdt op dinsdag 24 januari in Arnemuiden een gezamenlijk spreekuur met de gemeente Middelburg.


Tijdens ‘Bewonerstijd’ kunnen inwoners van Arnemuiden vragen stellen aan de wijkagent en de wijkmanager. Voor de EMTÉ-supermarkt aan de Clasinastraat zal een politiebus komen te staan waarin mensen terecht kunnen met vragen, klachten, suggesties of complimenten over hun wijk.

Het spreekuur komt voort uit de samenwerking van politie en gemeente met bewoners om de leefomgeving op het fysieke en sociale gebied te verbeteren en de betrokkenheid van inwoners bij de leefomgeving te vergroten.

Het spreekuur van 24 januari vindt plaats tussen 16.00 en 17.00 uur. Op donderdag 9 februari is er opnieuw een spreekuur, eveneens tussen 16.00 en 17.00 uur. Ook in maart is er een spreekuur. Dan is het spreekuur op vrijdag 10 maart tussen 11.00 en 12.00 uur.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Herrie (20-1-2017 om 13:51)
Is dat nodig/nuttig dan? Op oudejaarsavond na is het toch wel een heel fijn en rustig dorp? Zijn vredelievende mensen met een hecht samenlevingsgevoel dacht (ik kom er niet vandaan maar wel boodschappen).
Cookie-instellingen beheren