Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Duo opgepakt bij hennepkwekerij Vlissingen

Toegevoegd: 20-01-2017, 17.23 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De politie heeft in de Vlissingse wijk Westerzicht een hennepkwekerij ontdekt. Een man van 49 en een vrouw van 43 zijn opgepakt.


De politie kwam de kwekerij op het spoor na een tip. De kwekerij werd rond 09.30 uur ontdekt en bestond uit een kweekruimte in de slaapkamer, waar bijna veertig hennepplanten hingen te drogen. Verder werd een ruimte in de schuur aangetroffen waar 45 hennepstekken stonden

De politie heeft in overleg met de Officier van Justitie de plantage laten ontmantelen door een gespecialiseerd ruimingsbedrijf. Daarbij zijn het kweekmateriaal en de planten in beslag genomen. De planten zijn voor de bewijsvoering bemonsterd. Vervolgens zijn al deze goederen vernietigd.

Het duo is voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht. Ze werden vrijdagmiddag verhoord en kregen te horen dat ze langer vast blijven zitten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mv (20-1-2017 om 18:02)
Blijven vastzitten? Lees net een bericht dat in Terneuzen een beveiliger in bus is mishandeld en die dader mag na aantal uur politiebureau verlaten. Wat is een hennep kwekerij tje voor misdaad zeg pfffff
Cookie-instellingen beheren