Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 15 km

Gewonden bij massale vechtpartij in café

Toegevoegd: 21-01-2017, 12.47 uur
Door: Manfred Berrevoets

HULST - Zaterdagmorgen vroeg ontstond in Café Entrez aan de Cornelis de Vosplein in Hulst een massale vechtpartij. Een slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


De politiemeldkamer kreeg rond 04.00 uur de melding van een grote vechtpartij waarbij minimaal een man gewond was geraakt. Diverse politie-eenheden gingen het café binnen waar op dat moment niet meer werd gevochten.

Het bleek dat een 27-jarige inwoner uit de gemeente Hulst even buiten bewustzijn was geweest. Hij is door ambulancepersoneel onderzocht en wilde geen aangifte doen. Een 19-jarige man uit Breda had flinke verwondingen aan zijn gezicht opgelopen. Hij deed aangifte en is met een ambulance voor verder onderzoek naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht.

De politie is een onderzoek gestart naar het incident en zoekt mensen, die meer over de vechtpartij kunnen vertellen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rene (21-1-2017 om 23:18)
Dit is al bijna geen nieuws meer te noemen. Hulst is ieder weekend het toneel van geweld en andere ellende. Ik ga er nooit meer heen.
Cookie-instellingen beheren