Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km

Training agressie en criminaliteit op de werkvloer

Toegevoegd: 25-01-2017, 10.01 uur
Door: Roland de Jong

OOSTBURG - Hoe ga je als ondernemer om met agressieve klanten? Hoe spreek je een (winkel)dief aan? En wat is de beste reactie als je te maken krijgt met een overval? Die vragen komen aan bod tijdens een speciale training voor ondernemers in de gemeente Sluis.


Samen met de gemeente Sluis gaat het Centrum voor criminaliteitspreventie en veiligheid medewerkers, bedrijfsleiders en zelfstandige ondernemers op donderdag 23 februari uitleggen hoe zij het beste kunnen reageren op agressie en criminaliteit op de werkvloer.

Er is plaats voor twintig ondernemers en per bedrijf kunnen maximaal twee personen meedoen. Deelname is gratis. Inschrijven kan via [email protected].


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
H.F.M. Reuling (25-1-2017 om 11:34)
Bij het OV kregen we ook van dit soort trainingen, maar voor niet elke situatie is een goede oplossing. Zo lang je eigen baas bent kun je altijd zeggen ik heb het goed of slecht opgelost. Maar werkgevers kiezen niet altijd de kant van hun werknemers en krijg je ondanks de training toch weer op je duvel. Omdat ze eerder de klant geloven.
Floris (25-1-2017 om 10:57)
Dat lijkt mij meer een zaak voor de werkgevers zelf dan dat de belastingbetaler weer kosten moet betalen voor bedrijven hun eigen uitvoering. Leiden die bedrijven hun personeel dan zelf niet op ? Is dat een communistisch dorpsstaat dan of zo ? Wederom presteert de overheid belastinggeld om te zetten in winst voor prive bedrijven. De burger die het weer mag ophoesten krijgt natuurlijk niets , behalve belastingverhoging. Is dit de manier waarop de zogenaamd groeiende economie direct al weer afgeroomd moet gaan worden ? En was het om te beginnen al niet de taak van de overheid agressie en criminaliteit tegen te gaan i.p.v. doekjes voor de bloedende wonden uit te delen ?
Cookie-instellingen beheren