Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
43 files van totaal 153 km

Brandweer Sint-Philipsland zoekt vrijwilligers

Toegevoegd: 25-01-2017, 14.42 uur
Met name overdag zijn extra vrijwilligers nodig.
Met name overdag zijn extra vrijwilligers nodig.
© Foto: Brandweer Sint-Philipsland
Door: Roland de Jong

SINT-PHILIPSLAND - De brandweerpost in Sint-Philipsland is op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Zij zijn met name overdag nodig om te zorgen voor voldoende mankracht.


"Overdag hebben we een krappe bezetting, maar willen we toch graag uit kunnen rukken als er brand of een ongeval is", zo schrijft de post in een oproep op Facebook.

Meer informatie over het vrijwilligerswerk bij de brandweer is te vinden via deze website. Hier zijn ook de vacatures te vinden bij andere Zeeuwse brandweerposten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P (26-1-2017 om 11:45)
@Ik, het is 1 van de gevaarlijkste beroepen, van chemische branden tot asbest tot instortings gevaar. Mag er wat tegenoverstaan dan? Als we in een armoedig land leefden dan gaf ik je gelijk, dus heb wat over voor je medemens idd. En zoniet dan lekker laten branden.
Ik (25-1-2017 om 22:49)
@P van D: En sommigen hebben wel wat voor hun medemens over! Jij alleen als je betaalt wordt dus? Ga je schamen vent!
Jan B (25-1-2017 om 20:57)
Hier had de VRZ toch een oplossing voor, namelijk en minibrandweer auto met 4 man of wel de Zeeuwse TAS.
P (25-1-2017 om 19:43)
Je leven wagen voor nop? Politica die hun leven zogenaamd niet veilig zijn krijgen beveiliging van onze belastings centen. Maar de brandweer ja dat moet je maar doen als hobby. Laten we even eerlijk zijn, beetje raar vind je niet.
Cookie-instellingen beheren