Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Man bewusteloos geslagen in Sint-Philipsland

Toegevoegd: 25-01-2017, 20.33 uur
Door: Roland de Jong

SINT-PHILIPSLAND - Bij zijn woning is maandag in Sint-Philipsland een man bewusteloos geslagen. De politie is op zoek naar de dader.


Volgens de politie vond de mishandeling tussen 19.00 en 20.00 uur plaats bij een huis aan de Noorddijk. Het slachtoffer hoorde buiten zijn honden blaffen. Toen hij hierop naar buiten ging om de dieren te kalmeren kreeg hij een klap op zijn hoofd. De man raakte buiten bewustzijn en liep letsel op in het gezicht. Hij heeft zich onder doktersbehandeling moeten stellen.

Politiewoordvoerster Esther Boot zegt dat het onduidelijk is waarom de man is geslagen. "Hij lijkt een toevallig slachtoffer maar wat de dader precies bij de woning deed is ook niet duidelijk. We komen daarom graag in contact met mensen die iets bijzonders hebben gezien in de straat."


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren