Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 53 km

Gewelddadige beroving Goes, 3 arrestaties

Toegevoegd: 29-01-2017, 10.43 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Op de Anthony Edenlaan in Goes is zaterdagavond een 32-jarige man het slachtoffer geworden van een gewelddadige beroving.


Agenten kregen rond 23.05 uur de melding dat op straat een vechtpartij gaan de zou zijn. Ter plaatse troffen ze alleen het slachtoffer. Hij verklaarde te zijn aangevallen en bestolen door een aantal mannen. Zij zouden na de mishandeling naar een woning in een nabijgelegen straat zijn gegaan.

De politie ging vervolgens naar het opgegeven adres en in de tuin van de woning werden twee personen aangetroffen. Het gaat om een 15-jarige jongen uit Goes en een 36-jarige man uit Goes. Later op de avond is in de woning ook nog een derde verdachte aangehouden: een 32-jarige man uit Goes.

De drie zijn ingesloten voor verder onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
T. Teloor (30-1-2017 om 12:30)
@ iemand, helemaal mee eens. vroeger was goes een gezellig net dorp waar je veilig over straat kon., nu ziet er er in het centrum uit als een lelijke met ledbak verlichte hoerenbuurt met rondhangende junkies, straatdealers, vechtende dronkenlappen, arrogante intimiderende politie in hun gevechtspakkies, rondhangende IS aanhang incl. witwas zaakjes en hun agressieve racistische provocaties en straten vol failliete lege verkrottende winkelpanden en al het soort tuig dat het aantrekt. Maar gelukkig krijgen we er dan een prestigieuze brouwerij voor terug, kunnen we lekker zuupeuh. Ik kom er liever niet meer. Online bestellen is goedkoper, gezelliger, sneller en vooral veiliger.
D. Tromp (30-1-2017 om 12:15)
dus die beroofden iemand en dan gaan ze een straat verder in een tuin of huis zitten ? zeker aan de drugs of zo ?
HB (29-1-2017 om 22:41)
Geachte Iemand, Als u een reactie wilt plaatsen op onze zeer gewaardeerde burgemeester Dhr. R. Verhulst lijkt het me verstandig om U eerst op de hoogte te stellen van het feit dat hij geen lid van de PVDA is maar van het CDA! Tevens vind ik de reactie van u niet echt passend omdat Dhr. Verhulst hier blaam treft, ik raad u aan als u klachten heeft over de strafmaat die het OM en de rechterlijke macht hanteerd....die ik overigens ook veel te laag en te soft vind om u toch te wenden tot het OM, Justitie en desnoods tot de minister. De politie heeft ze in ieder geval te pakken......nu maar hopen dat ze voorlopig hun daden kunnen overdenken in Torentijd.
kees (29-1-2017 om 15:12)
Zeer triest zulke dingen in mijn eigen buurt nog wel. Maar goed dat het slachtoffer heeft gezien waar de daders naar binnen gingen en dit heeft doorgegeven aan de politie. Zodoende konden er 2 snel gepakt worden en de derde later nog. En nu een hoge straf geven. Veel sterkte voor het slachtoffer Jammer dat we niet weten wie de daders zijn anders hadden die het de komende tijd niet zo gezellig
Iemand (29-1-2017 om 11:13)
Bedankt pvdaer Rene Verhulst ! Binnen een paar jaar is Goes van een gezellige stad naar een ghetto vol criminelen,net zoals uw partij met heel Nederland heeft gedaan. Als hier nou eens zware straffen op staan gebeurd het niet maar helaas kunnen deze mannen door gaan met hun werkzaamheden de volgende ochtend net zoals in de rest van Nederland!
Cookie-instellingen beheren