Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto slaat over de kop op A58 bij Arnemuiden

Toegevoegd: 31-01-2017, 02.45 uur
De auto is door een bergingsbedrijf weggesleept.
De auto is door een bergingsbedrijf weggesleept.
© Foto: Twitter / @WIS_Wilco
Door: Manfred Berrevoets

ARNEMUIDEN - De hulpdiensten zijn in de nacht van maandag op dinsdag met spoed uitgerukt voor een ongeval op de A58 ter hoogte van Arnemuiden.


Rond 01.25 uur raakte een bestuurder door nog onbekende oorzaak van de weg en kwam met zijn auto op zijn kop in de middenberm tot stilstand. Na de melding werd er naast een ambulance ook de brandweer opgeroepen. Deze is niet meer ingezet omdat er geen sprake was van een beknelling. De bestuurder kon op eigen kracht uit de auto komen.

De bestuurder is vervolgens onderzocht in de ambulance maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Een bergingsbedrijf heeft de auto weggesleept.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
andere ik (31-1-2017 om 18:13)
Verrassing: Als u er niet bij was doe dan ook niet van die zinloze uitspraken!! En zoals u zelf al zegt vind ik u zeer zeker een betweter. En de meeste ongelukken zijn inderdaad niet nodig (of stom). Slimme ongelukken gebeuren niet zoveel!
Verrassing (31-1-2017 om 17:25)
@Ik hahaha, inderdaad. Ik kom als hulpverlener regelmatig bij ongevallen, dus.....Ik zal vast wel weten wat in de meeste gevallen de oorzaak is. En geloof me, in een enkele geval pech, in de meeste gevallen drank, telefoon of als een idioot rijden waar dat niet kan
Ik (31-1-2017 om 12:59)
@Verrassing: Betweter..
Verrassing (31-1-2017 om 10:59)
Hmmm, om 01:30 uur op de A58? Glad was het niet, en zo smal is de A58 ook weer niet.......en door onbekende oorzaak van de weg raken? Vind ik altijd zo'n dooddoener! Ik denk dat het meer een kwestie van hard rijden is, misschien wat alcohol genuttig, want ja, een of twee glaasjes moet toch kunnen?! Wanneer leren mensen nu eens rijden, geen alcohol gebruiken en de telefoon in de kofferbak, kun je er ook niet bij komen. Ik weet het, het is speculeren en mensen zullen vast vinden dat ik een betweter ben! Maar geloof mij, de meeste ongevallen zijn gewoon stommiteit!
chuckles (31-1-2017 om 09:15)
Dat was even schrikken voor meneer/mevrouw Wat was de aanleiding eigenlijk?
Cookie-instellingen beheren