Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Stekende Vlissinger handelde uit noodweer

Toegevoegd: 03-02-2017, 20.34 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De 25-jarige Vlissinger H. D., tegen wie voor een poging tot doodslag een celstraf van achttien manden plus nog eens zes maanden voorwaardelijk en het betalen van bijna vierduizend euro schadevergoeding was geëist, is vrijdag daarvoor ontslagen van rechtsvervolging. De rechtbank is van oordeel dat D. uit noodweer heeft gehandeld.


D. bracht medio oktober vorig jaar een Souburger tijdens een vechtpartij vijf messteken toe, waardoor het slachtoffer een klaplong opliep en met spoed naar een ziekenhuis in Rotterdam moest worden gebracht. Aanleiding voor het incident was een bedreiging die de vriend van D. tegen de broer van het slachtoffer zou hebben geuit.

De vriend werd direct tegen de grond geslagen. Vrijwel direct daarna ontstond er een vechtpartij tussen D. en de vrienden plus familieleden van het slachtoffer, waarbij D. de nodige klappen, stompen en trappen opliep. Om zich tegen de overmacht te verdedigen had hij een mes uit zijn broekzak gehaald en er mee gezwaaid, waardoor het slachtoffer werd geraakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (3-2-2017 om 23:51)
HAHAHA dit is nu zo mooi aan dit land, beetje zielig piepen en klaar is kees! het feit dat iemand een mes bij heeft is natuurlijk heel normaal! hopelijk straft de maatschappij beter!
P (3-2-2017 om 22:34)
Ja hoor weer het mooie rechtssyteem onschuldigen taak strf en in de bak en schuldigen vrij gaat goed
MM (3-2-2017 om 22:11)
Waarom heb je een mes in je broekzak als je op stap gaat? Mafkees!
Cookie-instellingen beheren