Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
45 files van totaal 164 km

Weer bekeuringen voor niet handsfree bellen

Toegevoegd: 03-02-2017, 20.51 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De politie heeft vandaag in het Oosterscheldebekken een surveillance gehouden met een onopvallende motor. Hierbij zijn diverse bekeuren uitgeschreven, onder andere voor het vasthouden van de mobiele telefoon.


Zes bestuurders kregen hiervoor een bekeuring, één persoon reed zonder rijbewijs en één bestuurder voerde geen kenteken.

Twee bromfietsers werden betrapt op het rijden zonder helm en van één bromfietser werd het rijbewijs ingevorderd. De man reed 39 km/u te hard.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
A.d.Graaf (4-2-2017 om 20:33)
Kan niet te vaak genoeg gebeuren. De schade die chauffeurs aanrichten bij telefoongebruik tijdens het rijden loopt de spuigaten ook, tegenwoordig rijden en spelen met dat ding achter het stuur en rijden zo in hun voorganger met alle nare gevolgen van dien, Of die vrachtwagens die opzij slingeren omdat ze hun hoofd niet bij de weg hebben. levensgevaarlijke capriolen zie je dagelijks op de weg. Meer van deze acties zijn zeer welkom, tegenwoordig denk men maar dat alles kan en dat ze toch niet gepakt worden. Wie niet luisteren wil maar voelen, zo zijn we opgegroeid niks mis mee.
albert... (4-2-2017 om 20:21)
die brommers vind ik nog wel meevallen . maar bellen als je auto rijd is toch krankzinnig , boetes kunnen niet groot genoeg zijn .
klaar (4-2-2017 om 16:26)
goed zo, keiharde aanpak
AntiGSM (4-2-2017 om 11:52)
@do; groot gelijk, als ik dagelijks om me heen kijk in het verkeer dan is de groep smokkies (smartphone tokkies) enorm groot. Op de fiets (zonder licht) met de telefoon in de hand - hoe SIMPEL kun je zijn? En natuurlijk de non-stop whatsapende (expres foute spelling) die met het ding achter het stuur van hun moordwapen (want dat is hun auto op dat moment) zitten. Het wordt de hoogste tijd op een wetswijziging: rijbewijzen invorderen voor meerdere jaren en een verplichte cursus "er is meer dan een telefoon op de wereld".
do (4-2-2017 om 09:45)
Zo kunnen ze ALS ze Willen honderden bonnen per dag uitschrijven 4 politie mensen kunnen het per maand voor het hele korps verdienen dus aan de slag
Cookie-instellingen beheren