Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 22 km

Crossmotor in beslag genomen na achtervolging

Toegevoegd: 04-02-2017, 19.41 uur
Door: Manfred Berrevoets

’S-GRAVENPOLDER - Vrijdagavond is na diverse overtredingen een crossmotor in beslag genomen van een 17-jarige jongen uit Goes.


Rond 23.00 uur komen er bij de meldkamer twee overlastberichten binnen over geluidshinder van een motorcrosser die door ’s-Gravenpolder rijdt. Als een politie-eenheid op onderzoek uitgaat, wordt de motorcrosser zonder verlichting gesignaleerd op de ’s-Gravenstraat. De bestuurder negeert een stopteken en rijdt met hoge snelheid weg over de stoep. Als hij de Bakkerstraat wil inrijden mist hij op een haar na enkele fietsers.

Op een veldje bij de Ambachtsstraat springt de jongen van de motor en probeert lopend te ontkomen aan de politie. Op de Poelvoordestraat wordt hij in de kraag gevat en is zijn vluchtpoging afgelopen. Na onderzoek blijkt dat de jongen geen rijbewijs heeft en niet verzekerd is. Ook heeft de motor geen verlichting, geen kentekenplaat en geen spiegels.

Na verhoor mocht hij met vijf bekeuringen op zak weer naar huis. De officier van justitie beslist later of hij zijn motor nog terugkrijgt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren