Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Roemeense fietsendief betrapt door omstanders

Toegevoegd: 05-02-2017, 12.53 uur
Door: Manfred Berrevoets

IJZENDIJKE - Zaterdagavond is een 39-jarige man uit Roemenië aangehouden in de Oranjestraat in IJzendijke nadat deze, samen met nog andere mannen, fietsen probeerde te stelen.


De verdachte wordt omstreeks 20.25 uur door omstanders betrapt op een stelen van een fiets. Hij is op dat moment samen met nog twee of drie andere mannen actief in de buurt van een supermarkt waar een aantal fietsen geparkeerd staan.

De Roemeen wordt staande gehouden door omstanders en overgedragen aan de politie. Zijn kompanen zien kans om weg te komen en zijn ook niet meer aangetroffen. De verdachte is overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg, waar hij vandaag met behulp van een Roemeense tolk gehoord wordt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Harry (5-2-2017 om 18:16)
Altijd maar die oostblokkers. Moeten wij positief blijven denken.?? Nee toch
kees (5-2-2017 om 14:49)
Hij dacht misschien dat de fietsen daar onbeheerd stonden en dat hij ze eerlijk had gevonden. En wat je vind mag je meenemen toch
Cookie-instellingen beheren