Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 19 km

Tweede aanhouding voor diefstal fietsen

Toegevoegd: 05-02-2017, 23.04 uur
Door: Manfred Berrevoets

IJZENDIJKE - De politie heeft zondag een tweede verdachte aangehouden voor diefstal van fietsen in IJzendijke. Zaterdag werd er een 39-jarige man uit Roemenië aangehouden.


De 39-jarige man werd omstreeks 20.25 uur door omstanders betrapt bij een stelen van een fiets. Hij was op dat moment samen met nog twee of drie andere mannen actief in de buurt van een supermarkt waar een aantal fietsen geparkeerd stonden.

De Roemeen werd staande gehouden door omstanders en overgedragen aan de politie. Zijn kompanen zagen kans om weg te komen en zijn ook niet meer aangetroffen. Zondag liet de politie weten een tweede verdachte te hebben aangehouden. Zijn personalia zijn niet bekend gemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Danny De Jong (6-2-2017 om 18:17)
Hebben deze dieven toevallig ook mijn damesfiets gestolen een trek grijs groene uitvoering met witte boodschappentas, deze is in aug gestolen in Goes bij de stenenbrug
Frits (6-2-2017 om 17:13)
@Piet Boone Welja, steek het nog maar eens op de politiek, dan komen we er wel. De goede niet te na gesproken; we gaan wel erg makkelijk om met onze eigendommen. Ik zie dagelijks zaken waarvan je weet dat het vragen om problemen is. Maar ja; het bekt zo lekker om overal tegen aan te schoppen. Ga eens op een willekeurige dag in Goes kijken hoeveel fietsen er niet of nauwelijks voldoende op slot staan. Je schrikt van de reacties als je iemand er op wijst. Nee, dan kun je beter schelden op de regering. Bepaalde groepen kicken daar op.
Piet Boone (6-2-2017 om 16:15)
Volgens mij is de politie altijd afhankelijk geweest van de burger. Het is een probleem van de politiek dat er zo weinig politie is, dat kun je de politie niet kwalijk nemen.
JB (6-2-2017 om 09:33)
Toch mooi he ,dat ondanks dat er camera's hangen ,dieven gewoon hun gang kunnen gaan. Tot de burger zelf ingrijpt,want de beelden zijn niet wettelijk bruikbaar zeggen ze dan. Erg dat de burger ,het werk dat politie zou moeten doen, overneemt. Politie heeft wel tijd en manschappen om te flitsen ,op plaatsen waar het geen gevaar is om per ongeluk te hard te rijden?
Cookie-instellingen beheren