Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken mannen willen gestolen goederen verkopen

Toegevoegd: 08-02-2017, 13.26 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Dinsdagmiddag zijn in Goes twee dronken mannen uit Libië in Goes aangehouden op verdenking van winkeldiefstal en heling.


De mannen (32 en 34 oud) hadden volgens de politie grote hoeveelheden gestolen toiletartikelen bij zich die zij in de Van Doornestraat aan de man wilden brengen. De twee waren volgens de politie dronken en vielen mensen lastig.

De mannen zijn overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. "Aangezien de verdachten te boek staan als ongewenste vreemdelingen is ook de vreemdelingenpolitie in kennis gesteld", aldus de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Oom agent (9-2-2017 om 08:29)
@ Franky. Oogjes openen! Helaas waren dit illegalen die geen enkele status hebben. Helaas zitten er tussen deze mensen nu eenmaal mensen die geen greintje respect hebben voor de westerse samenleving of hun eigen geloof, je loopt immers als moslim niet drinken over straat met gestolen goederen. Triest om te zien, nog triester is het om te zien dat m'n oma 1 keer per week word gewassen.
Franky (8-2-2017 om 18:08)
@ Goesenaar, Indirect geven zij idd een slechte naam aan de echt hulpbehoevende vluchteling, lees het over 1 kam scheren... Maar het is voor de buitenstaander niet duidelijk of zij daadwerkelijk vluchtelingen waren / zijn. Iemand die met een geldig verblijfstatus in NL is, bepaalde tijd of zelfs onbepaalde tijd, heeft geen NL nationaliteit. Indien zo iemand 3 maanden in totaliteit heeft vast gezeten bestaat de kans op status Ongewenst Vreemdeling. Dus iemand uit de USA kan ook ongewenst vreemdeling zijn in NL. Daarnaast zijn de straffen daarop vaak niet mis, naast het misdrijf ongewenst verklaard ga je als VD over naar de vreemdelingenbewaring, zo iemand kan zo een half jaar vast zitten voor hij/zij uitgezet wordt.
Goesenaar (8-2-2017 om 14:59)
Ik heb niets tegen vluchtelingen, totaal niet. Maar deze mannen komen Nederland binnen, melden zich niet aan bij de meldpunten in Nederland. Vervolgens stelen deze mannen spullen en gaan dronken de openbare orde verstoren. Ik vind dit erg jammer, want deze kleine incidentjes geven de grote goede meerderheid van de vluchtelingen een slechte naam.
lol (8-2-2017 om 14:26)
die hadden er dus echt schijt aan!
Cookie-instellingen beheren