Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
80 files van totaal 291 km

Criminele bende Schouwen-Duiveland gepakt

Toegevoegd: 08-02-2017, 19.12 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Tijdens een groot onderzoek naar criminele activiteiten op Schouwen-Duiveland heeft de politie in de afgelopen maanden in totaal 14 arrestaties verricht.


De aangehouden personen waren betrokken bij 29 verschillende zaken. De verdachten variëren in leeftijd van 14 tot en met 23 jaar. Acht personen waren minderjarig. De politie noemt dat opvallend en verontrustend.

Volgens de politie concentreerde het onderzoek zich met name op de Westhoek van Schouwen. De personen zouden onder meer verantwoordelijk zijn geweest voor tien inbraken of pogingen daartoe in (vakantie)woningen. “Ook bleek dat er werd gehandeld in softdrugs en werd diverse malen ingebroken in auto’s. Daarnaast hielden de daders zich bezig met diefstal van fiets(en) en een quad”, aldus de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
marc (9-2-2017 om 11:05)
Nu nog even de coke en steroïden handel bij een sportcentrum in Zierikzee oprollen en dan is er een grote slag geslagen.
ger (9-2-2017 om 09:15)
Zo is het maar weer een bende en die lopen nu al weer vrij rond natuurlijk, of het zal niet lang duren. Mensen hoop dat ze snel weer de grenscontrole inzetten dan gaat het gestolen spul ook niet zo makkelijk het land uit...
Dirkje (9-2-2017 om 08:59)
Wacht maar tot na de verkiezingen , onze tijd komt nog .
WG (8-2-2017 om 19:28)
Prima dat ze gepakt zijn, wat zal het nu rustig worden op Schouwen-Duiveland of lopen ze binnen de kortste keren weer los!!!! De wet wat mag mij betreft strenger worden aangepast, de minderjarigen van nu kun je niet met de minderjarigen van vroeger vergelijken, het zijn gewoon criminelen in de dop.
Cookie-instellingen beheren