Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 26 km

Middelburger 'winkelt' met geprepareerde tas

Toegevoegd: 09-02-2017, 15.11 uur
Door: Roland de Jong

GOES - In de Papegaaistraat in Goes is donderdagmiddag een 24-jarige Middelburger aangehouden. Hij wordt verdacht van winkeldiefstal.


Volgens de politie had een ondernemer in de binnenstad gemeld dat de man mogelijk met een geprepareerde tas ‘boodschappen’ aan het doen was geweest. De man werd even later aangetroffen en aangehouden voor het overtreden van de Algemeen Plaatselijke Verordening.

De Middelburger werd overgebracht naar het bureau en daar werd zijn tas in beslag genomen. De verdachte heeft een bekeuring gekregen. Daarna is hij weer in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
frans (9-2-2017 om 21:19)
en gaat dus na betaling van de boete gewoon weer door op de oude voet waarmee misdaad dus loont want de pakkans is klein
Johan (9-2-2017 om 21:16)
Dat er nog mensen zijn die met een folie-tas op pad gaan. Dat kent ondertussen toch wel iedere winkelmedewerk(st)er?
Cookie-instellingen beheren