Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
23 files van totaal 67 km

Gewapende overval op Aldi-supermarkt Tuinstraat Axel

Toegevoegd: 01-07-2006, 23.25 uur
Door: Maximaal Multimedia

AXEL - Vrijdagavond is een gewapende over val gepleegd op de Aldi-supermarkt aan de Tuinstraat in Axel.

Omstreeks 20.00 uur werd onder bedreiging van een wapen een greep uit de kassa gedaan. De dader is er vervolgens met een onbekend geldbedrag van door gegaan. Bij de overval is niemand gewond geraakt. Toen de overval werd gepleegd waren er nog klanten in de winkel.

De dader van de overval in Axel is een man van rond de 25 jaar oud. Hij heeft een tenger postuur en is ongeveer 1,90 meter lang. Toen de overval werd gepleegd was hij vermoedelijk gekleed in een groene jas en een spijkerbroek.

De dader had zich enigszins vermomd met een zonnebril, een sjaal en handschoenen. Getuigen kunnen zich melden op het bureau in Terneuzen via 0900 - 88 44.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren