Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 23 km

Gewonden bij aanrijding Deltaweg Goes

Toegevoegd: 10-02-2017, 01.36 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Bij een aanrijding op de Deltaweg (A256) in Goes zijn donderdagavond zeker twee personen gewond geraakt.


Rond 17.50 uur kwamen op de rijbaan richting Noord-Beveland twee personenauto's met elkaar in botsing. Twee ambulanceteams kwamen ter plekke om zich over de gewonden te onfermen. Over de aard en de ernst van hun letsel is niets bekend.

Vanwege de aanrijding werd de Deltaweg afgesloten tussen de afrit naar bedrijventerrein De Poel en het kruispunt met de 's-Heer Hendrikskinderendijk en de Nieuwe Rijksweg. Hierdoor ontstond een flinke file vanaf de A58 richting de Deltaweg.

Nadat de beide auto's waren geborgen kon de weg weer worden vrijgegeven.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Franky (11-2-2017 om 01:19)
@M.Burg, U geeft min of meer al antwoord op uw eigen vraag, de afslag Goes Zuid was wel bereikbaar. Enige nadeel was dat het om 17:50 uur gebeurde dus de spits van woon werk verkeer was er nog. De afritten blokkeren had geen zin gehad, de vertraging was in dit geval een vorm van helaas pindakaas.
M. Burg (10-2-2017 om 11:21)
Wat ik niet begrijp: waarom hebben ze de afritten vanaf de A58 niet afgesloten, zodat verkeer via Kloetinge kon rijden. Een uur na het ongeval stond het verkeer nog steeds muurvast, omdat iedereen via afslag Goes Zuid de weg af moest. Het duurde voor sommigen wel drie kwartier voor ze van de snelweg af waren.
Cookie-instellingen beheren