Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Auto's van de weg door gladde wegen

Toegevoegd: 11-02-2017, 07.47 uur
Een ongeluk op de Reuzenhoeksedijk bij Zaamslag.
Een ongeluk op de Reuzenhoeksedijk bij Zaamslag.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Als gevolg van plaatselijke gladheid zijn vannacht op diverse plaatsen in de provincie auto's van de weg geraakt. Dat meldt de politie.


Het ging onder meer mis bij de Reuzenhoeksedijk in Zaamslag. Hier reed een stationwagen een stukje van de dijk. Of er ook iemand gewond is geraakt is niet bekend.

Het KNMI waarschuwde gisteren al voor gladheid. Voor Zeeland geldt de waarschuwing inmiddels tot 20.00 uur vanavond. Later wordt het echter opnieuw glad. Tot zondagochtend 08.00 uur moet daarom rekening worden gehouden met gladheid.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moi (11-2-2017 om 13:22)
Beste Liebeskind; waar haal je het lef vandaan om deze dingen hier neer te zetten! Leugenachtig... onvolwassen...onverantwoord... ik denk dat je zelf een gefrustreerd persoon bent die graag alles beter weet. Vraagje; was je er bij toen het gebeurde??? Ik vind dat ik wel het recht heb om te reageren aangezien het mijn auto is die daar in de prak zit. Mijn zoon zat achter het stuur, en Goddank heeft hij niks, en is hij alleen erg geschrokken. En ja, men was gewaarschuwd, en ja, hij reed héél voorzichtig, en ja, als het zo glad is, reageert je auto dus niet meer zoals je zou willen en komt die boom toch jou richting op. (gelukkig net niet geraakt) Het kan iedereen overkomen, ook jou...
Liebeskind (11-2-2017 om 10:07)
Zou er niet moeten staan "automobilisten van de weg door het niet aanpassen aan de weersomstandigheden terwijl er overduidelijk voor gewaarschuwd was" ? Men kan natuurlijk wel schrijven dat het de schuld is van de auto en de sneeuw maar dat soort slappe smoes afschuif verhaaltjes gelooft toch niemand ? Dat is het zelfde als het overstekende boom verhaal, gewoon leugenachtige kinderpraat welk een enorme onvolwassenheid en onverantwoordelijkheid uitstraalt.
Cookie-instellingen beheren