Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 23 km

Voetstappen in sneeuw leiden tot arrestatie

Toegevoegd: 11-02-2017, 10.10 uur - Update: 11-02-2017, 11.24 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Nadat een alerte beveiliger voetstappen had gezien in de sneeuw bij een bouwterrein heeft de politie vrijdagavond iemand aangehouden.


De sneeuw was op dat moment nog maar net gevallen en er werd op de bouwplaats aan de Vlamingstraat niet meer gewerkt. De politie hield er daarom rekening mee dat er wellicht een inbreker op het terrein was en ging daarom rond 21.50 uur met meerdere eenheden ter plekke. Ook een hondengeleider werd ingeschakeld.

De hondengeleider trof even later samen met zijn diensthond Kaine op het terrein een man aan. Het bleek te gaan om een dakloze: een 29-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Hij gaf bij de politie echter een valse naam op en bevond zich bovendien zonder toestemming op het terrein en werd daarom aangehouden. Hij heeft de nacht doorgebracht in het cellencomplex en zal vandaag worden gehoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
t Is wat (11-2-2017 om 17:03)
Nog alle kans om een beter leven op te bouwen dus, Tonnie! Met wat hulp.. Niemand zou ongewild dakloos moeten zijn...
kees (11-2-2017 om 14:28)
zo had hij een verwarmde slaapplaats en droog. En bovendien eten en drinken
Tonnie (11-2-2017 om 13:42)
Zo'n cel is in elk geval warmer. Pas 29, wat heeft zo iemand voor leven voor zich.
Cookie-instellingen beheren