Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Dronken man kan niet meer op benen staan

Toegevoegd: 11-02-2017, 10.20 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In Vlissingen heeft de politie vrijdag een man aangehouden die zo veel alcohol had gedronken dat hij niet meer op zijn benen kon staan.


De politie hield de man aan nadat de eigenaar van een woning had gemeld dat er een man in zijn voortuin lag. Toen de agenten arriveerden zat de man inmiddels in een tuinstoel maar hij bleek niet meer op zijn benen te kunnen staan.

Omdat de politie ook met geen mogelijkheid kon achterhalen wie de man was, werd hij aangehouden voor openbare dronkenschap. De man is overgebracht naar Torentijd zodat hij daar weer nuchter kon worden.

Eerder op de avond deelde de politie overigens ook een boete uit aan iemand die alcohol aan het drinken was bij het overdekte winkelcentrum aan de Vlissingse Walstraat. Bij het winkelcentrum hangen regelmatig mannen rond die voor overlast zorgen.

De nu aangetroffen persoon had volgens de politie kort geleden ook al een boete gekregen voor het drinken van alcohol op straat. Hij kreeg hiervoor nu dus opnieuw een boete. Ook kreeg hij een boete voor het onnodig rondhangen bij het winkelcentrum.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erik (11-2-2017 om 17:07)
Een fles "Vin du Migraine" kost doorgaans veel minder dan de hoogte van een bekeuring..... ;-)
michelle (11-2-2017 om 14:17)
@Jac, wanneer deze mensen niets hebben hoe komen ze dan aan de drank. Gekocht?
Jac (11-2-2017 om 11:43)
Aan mensen die absoluut niets hebben, psychisch niet stabiel zijn, en mede daardoor aan de drank zijn een bekeuring geven omdat ze overlast veroorzaken?... Ja, dat helpt... zinloze actie. Nog meer schulden, nog meer ellende, nog meer drank.... Maar alle hulp is door Rutten weg bezuinigt... ..... dus geven we ze maar een bekeuring, dat lost het probleem wel op, zucht.......
Cookie-instellingen beheren