Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 14 km

Politie: Let tijdens sneeuwval op 'donkere' daken

Toegevoegd: 11-02-2017, 12.23 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De Zeeuwse politie vraagt mensen tijdens sneeuwval, zoals nu, alert te zijn op de aanwezigheid van 'donkere' daken.


Volgens de politie blijven de daken van panden waar hennep wordt geteeld vaak donker. Deze daken zijn immers zo warm dat de sneeuw niet blijft liggen, terwijl dat bij omliggende panden wel gebeurt. Volgens de politie brengen wietkwekerijen vaak brandgevaar met zich mee en is het daarom ook in het eigen belang van omwonenden om tips door te geven.

De politie vraagt mensen die 'donkere' daken hebben gezien om te bellen met de recherche. Hiervoor is het telefoonnummer 0800-6070 beschikbaar.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
k (13-2-2017 om 13:22)
laat de politie zelf eens wat meer buitenkomen dan zien ze dat soort dingen zelf ook wel denk ik, of niet want geen enkele kweker is zo dom om in de winter op zn zoldertje te gaan kweken, mensen hebben ook kelders en schuurtjes, tot ingegraven zeecontainers ze zouden beter op het stroomverbruik van een wijk letten zitten er een paar pieken in reken maar dat het ergens in die wijk prijs is, dan ff onderzoek doen ipv een keertje door de wijk rijden om te kijken of ze wat ruiken want de afgezogen lucht word natuurlijk eerst gefilterd voor ze hem naar buiten sturen dus geur is er weinig
burger (13-2-2017 om 10:54)
Is het nu zo erg, om de politie een handje te HELPEN. Als het misgaat hebben we ons woordje klaar, maar helpen, ho maar
W. Kruit (12-2-2017 om 23:21)
Dat ze een drone kopen en zelf gaan kijken...
John (12-2-2017 om 13:42)
@ Vlissinger. Ja ik heb er over nagedacht Vlissinger. Aanbod creƫert vraag, dus wanneer je het aanbod minder gemakkelijk maakt dan neemt de vraag af, minder vraag, minder teelt. Alle teelt is trouwens illegaal, tenzij je je tot 5 plantjes zonder belichting beperkt. Wat jij zegt is dat als de coffeeshops weggaan dat de teelt toe neemt! Dat is onmogelijk, want als cannabis alleen maar verkrijgbaar is in het illegale circuit, is er een hogere drempel, dus iets minder vraag. Als ik nou gezegd zou hebben minder criminaliteit dan had je een punt. Criminaliteit neemt natuurlijk wel toe als je de coffeeshops weghaalt, meer illegale straathandel.
Kwakhoofd (11-2-2017 om 23:28)
Het nieuwe jaar is weer begonnen he? Zo snel mogelijk de pot vullen die mierenneukers
michelle (11-2-2017 om 20:34)
@ Patilion . Gelukkig leven we in een vrij land. Je mag zeggen wat je wil. Maar controleer even wat je schrijft voordat je het verstuurt!
Cookie-instellingen beheren