Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote hoeveelheid drugs gevonden bij invallen

Toegevoegd: 11-02-2017, 14.24 uur - Update: 11-02-2017, 22.07 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Bij twee invallen in Terneuzen heeft de politie vrijdagavond een grote hoeveelheid drugs gevonden. Er zijn vier arrestaties verricht.


De politie viel de panden aan de Dijkstraat binnen na meldingen van overlast, vermoedelijk als gevolg van de handel in drugs. Bij één van de twee binnengevallen woningen trof de politie naar eigen zeggen een aanzienlijke hoeveelheid soft- en harddrugs aan. Bij de doorzoeking werd ook een vuurwapen gevonden.

Ter plekke werden drie mannen aangehouden op verdenking van drugshandel. Zij zijn 20, 21 en 23 jaar oud en zullen worden voorgeleid aan de rechter commissaris. Die bepaalt of ze nog langer vast moeten blijven zitten.

Een 27-jarige inwoner van het Belgische Knokke-Heist werd aangehouden voor drugsbezit en verboden wapenbezit. Hij had namelijk een ploertendoder bij zich. De Belg mocht na verhoor weer naar huis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hoofdimport v/d Provincie (11-2-2017 om 21:39)
Een grote hoeveelheid naar zeeuwse begrippen, hoeveel honderden kilo's was het ? Dat topje van de ijsberg ?
frans (11-2-2017 om 14:46)
zeeland in beeld bij drugvangsten
Cookie-instellingen beheren