Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Reeks inbraken in bedrijfsauto's Bruinisse

Toegevoegd: 12-02-2017, 16.04 uur
Door: Roland de Jong

BRUINISSE - De politie onderzoekt een reeks inbraken in bedrijfsauto's. De diefstallen vonden plaats in Bruinisse.


Volgens wijkagent Ab Duinhouwer werden de auto's opengebroken in de nacht van vrijdag op zaterdag. Er werden diverse goederen ontvreemd maar inmiddels zijn in Bruinisse ook goederen aangetroffen die vermoedelijk uit de opengebroken auto's afkomstig zijn.

De politie zoekt getuigen en eventuele eigenaren die zich nog niet hebben gemeld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan Rap (13-2-2017 om 12:34)
Het volk dat de euro zone afplunderd heeft zeker ontdekt dat veel nederlandse werkgevers te gierig zijn om een alarm te kopen ? Laat staan een cameraatje. Dat ZZP'ers dat ook niet kunnen betalen ? Ze doen allemaal zo dik dat het zo goed gaat met hun zaken maar kunnen de noodzakelijke dingen nog niet eens betalen omdat ze allemaal onder de normale marktprijs willen woekeren.
jacob (12-2-2017 om 18:13)
In Biervliet ingebroken in een cafe. Er zijn nog steeds leeglopers die met hun fikken niet van andermans spullen kunnen afblijven. Maar een taakstrafje en ze zijn er weer vanaf en de gedupeerden kunnen naar de pomp lopen.
Cookie-instellingen beheren