Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
29 files van totaal 96 km

Voorwaardelijke ISD als laatste waarschuwing

Toegevoegd: 13-02-2017, 14.47 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Een 35-jarige Vlissinger heeft vandaag een voorwaardelijke ISD-maatregel opgelegd gekregen. De man moet ook nog celstraffen uitzitten. Volgens de rechtbank moet de voorwaardelijke ISD-maatregel een laatste waarschuwing voor de Vlissinger zijn.


I. is nu veroordeeld voor wederspannigheid en belediging van agenten. De ISD-maatregel behelst een verblijf van maximaal twee jaar in een instelling voor veelplegers. I. stond halverwege september vorig jaar voor de Jumbo-supermarkt bij het Oranjeplein in Oost-Souburg en de politie verzocht hem door te lopen.

De plek waar hij zich bevond stond bekend als een plek waar jongeren de nodige overlast zouden veroorzaken. Toen de agenten de Vlissinger naar zijn ID-kaart vroegen werd hij agressief en schold hij de dienders uit. Voor de agenten genoeg redenen om hem aan te houden en mee te nemen. Daar was overigens wel wat geweld en peperspray voor nodig.

De man moet ook nog vier maanden celstraf uitzitten wegens eerdere vonnissen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cerebrus (14-2-2017 om 22:01)
En terecht, aanpakken die straatterroristen.
crusader (13-2-2017 om 22:07)
Een echte doodszonde zie ik wel... Heel goedkoop gegeven pffff begint steeds meer op een politiestaat te lijken!
Cookie-instellingen beheren