Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote zoekactie na ongeluk Nieuwerkerk

Toegevoegd: 16-02-2017, 23.32 uur
Door: Manfred Berrevoets

NIEUWERKERK - De hulpdiensten zijn vanavond in Nieuwerkerk een grote zoekactie gestart na een eenzijdig ongeval.


Volgens de politie werd er gezocht naar een bestuurder van een personenauto welke in de sloot was gereden in de polder tussen Nieuwerkerk en Sirjansland. Een groot aantal politievoertuigen en de brandweer zochten de polder af. Ook een politiehelikopter verleenden vanuit de lucht assistentie.

Rond 23.00 uur is de zoekactie beëindigd. Volgens wijkagent Ab Duinhouwer is de man gesignaleerd en niet in levensgevaar. Hij wil klaarblijkelijk niet gevonden worden schrijft de wijkagent op Twitter.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@Marco (18-2-2017 om 23:50)
Dan heb je waarschijnlijk ook de hondengeleider gezien in Nieuwerkerk?
marco (18-2-2017 om 00:23)
Ik telde 5 politievoertuigen, drie brandweervoertuigen, een bergingsauto, een ambulance en een helikopter. Ze hebben ongeveer in een straal van 5km. gezocht. Dus als hij dit moet betalen kan hij wel een lening afsluiten. Misschien was het beter geweest de auto niet gelijk te bergen, maar even een speurhond er in te laten ruiken, dan was hij binnen een kwartier gevonden geweest.
Anonoiem (17-2-2017 om 21:30)
Mensen wacht toch eens met reageren / oordelen over iemand als je geen idee hebt wat de situatie is of hoe iemand er aan toe is! Wat geeft je het recht om zo stellig te zijn; wanneer je niet weet hoe en wat! Maar hopen dat jezelf nooit in een vergelijkbare situatie komt...
KorW (17-2-2017 om 15:44)
Afkeurenswaardig gedrag.! Wat zou de betreffende persoon gezegd hebben als er NIET naar hem gezocht was en hij gewond langs de slootkant lag ? Een boete is op z'n plaats.
fred (17-2-2017 om 15:10)
moet je dan gedesillusioneerd en met misschien met pijn bij een wrak in de kou en donker wachten tot er iemand stopt . Dacht het niet, ging ook de huiselijke warmte opzoeken. dat de bestuurder vertrokken is een goed teken , hij leeft dus . Uitrukken met een helikopter is dan ook zwaar overdreven . aan de hand van het kenteken weet de politie in no time wie het is , dus gerichter zoeken moet kunnen.
Fleur (17-2-2017 om 14:56)
Verdacht, of is het misschien een alcoholmisdrijf?
Cookie-instellingen beheren