Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Bajesklant verzet zich hevig bij aanhouding

Toegevoegd: 18-02-2017, 15.39 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Een 25-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is aan de President Rooseveltlaan in Vlissingen door de politie aangehouden. Hij had nog 75 dagen gevangenisstraf open staan. De man verzette zich hevig tijdens zijn aanhouding. Ook een 23-jarige Vlissingse die zich met de aanhouding bemoeide is opgepakt.


Agenten zagen de man zaterdag rond 00.40 uur uit een woning aan de Hercules Segherslaan komen. Omdat de dienders de man kenden en wisten dat hij nog een gevangenisstraf had open staan wilden ze hem aanhouden. De man stapte in een auto en nam plaats op de bijrijdersstoel. De agenten spraken hem aan. Ze deelde hem mee dat hij was aangehouden.

Omdat de verdachte te boek staat als vluchtgevaarlijk wilden ze hem direct in de handboeien slaan. Daarop begon hij zich hevig te verzetten. De verdachte sloeg een van de agenten verschillende keren tegen het hoofd. Ook beet hij hem in zijn hand en schopte de diender tegen het hoofd. Om het verzet te breken werd pepperspray gebruikt. Maar ondanks dat bleef de man zich verzetten.

Een 23-jarige vrouw bemoeide zich met de aanhouding, ze begon aan de agent te trekken en sloeg hem op zijn hoofd. Daarop werd zij ook gepepperd. Uiteindelijk lukte het de agenten om het tweetal aan te houden. Ze zijn afgevoerd naar het politiebureau. Bij fouillering bleek de man een mes op zak te hebben. Dat is in beslag genomen. Tegen het duo wordt aangifte gedaan van mishandeling.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cerebrus (20-2-2017 om 15:44)
Ja natuurlijk Misz, je krijgt 75 dagen celstraf voor niets natuurlijk. En je gaat ook agenten slaan omdat je zo normaal bent. Hoe langer dit soort tuig van de straat is, hoe beter.
Jac (19-2-2017 om 20:57)
Ik ben altijd heel benieuwd naar de verhalen achter dit soort personen en gebeurtenissen. Mensen worden namelijk niet als "tuig" geboren.
Misz (19-2-2017 om 13:21)
Lekker makkelijk om iemand tuig, malloot ed te noemen. Ieder heeft zn eigen verhaal. Het is natuurlijk altijd leuk en makkelijk om te oordelen over iemand die je niet kent vanachter je schermpje. Belachelijk.
chuckles (18-2-2017 om 18:50)
Idd Niet Normaal! moet snel een ander regime komen in dit land keihard aanpakken dit tuig
5150 (18-2-2017 om 16:15)
Achja nu heeft die loser in ieder geval wel een vaste woonplaats. gooi maar paar maanden de cel in
ries (18-2-2017 om 15:58)
Dikke pluim voor de betreffende politie agenten en nu doet hopelijk de rechter z'n werk ook nog zoals men mag verwachten ....... dan is deze malloot voor een poosje van zijn vrijheid beroofd zoals ie verdient ! En wat die vrouw betreft ...... ook een flinke straf geven zodat ze in het vervolg wel beter gaat nadenken.
Cookie-instellingen beheren