Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 40 km

Meeuw vast tussen zonnepanelen in Goes

Toegevoegd: 18-02-2017, 15.48 uur
De brandweer in Goes.
De brandweer in Goes.
© Foto: Marcel Kloet
Door: Manfred Berrevoets

GOES - De brandweer heeft vanmorgen een meeuw gered die vast zat tussen zonnepanelen op het dak van een woning in Goes.


De brandweer werd rond 10.50 uur opgeroepen voor de klus aan het Troelstrapad. Brandweermannen zijn het dak opgegaan om het dier, dat met zijn poot vast zat, te bevrijden.

Een opgeroepen dierenambulance heeft de meeuw meegenomen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
geenstadskakker (19-2-2017 om 17:13)
krankzinnig weer, voor vliegend ongedierte zo,n kostepost maken. de brandweer en dierenambulance zijn totaal de weg kwijt, net zoals als vele "dierenvrienden" die dit geweldig vinden, door jarerlang van doorgeslagen bescherming zijn dit soort soorten een ware plaag aan het worden en gaat de fauna in nederland keihard acheruit, tijd dat deze soorten (meeuw,vos,kraai,ekster,enz) weer landelijk worden vrijgesteld en zonder gezeur kunnnen worden geschoten
johanna (19-2-2017 om 12:40)
ben het ook helemaal eens met jeroen ook een dier heeft recht op leven .
Renata (19-2-2017 om 00:24)
Hoe krijgt die het voor elkaar :-) Mooi werk.
Jeroen (18-2-2017 om 23:17)
Dit soort dingen vind ik altijd geweldig! Applaus voor de brandweer die mensen én dieren in nood redt, vaak zelfs met gevaar voor eigen leven. Hopelijk gaat het goed met de meeuw en kan hij binnenkort weer in vrijheid verder leven. Wanneer we met zijn allen meer respect voor dieren zouden hebben zou de wereld een stuk vrediger en harmonieuzer worden.
Dick (18-2-2017 om 21:32)
Als dit meer voor gaat komen, een tussenstop van kunstof maken. Bij zonnepanelen zit er tussen de 10mm tot 15mm aan ruimte. Dus een mogelijkheid voor iemand om stoppen te maken tegen deze toestanden. Komt wel meer voor dat er grote vogels op zitten. Voordat er van die milieu freaks hier gaan blèren.
Els le Duc. (18-2-2017 om 19:36)
Fijn dat de moeite genomen is het dier te redden!!
Cookie-instellingen beheren