Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 34 km

Auto-inbreker slaat toe in Middelburg

Toegevoegd: 19-02-2017, 11.09 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De politie heeft zaterdagavond aan de Meestoof in Middelburg een nog onbekende man aangehouden. Hij wordt verdacht van meerdere auto-inbraken.


Zaterdagavond kreeg de politie rond 20.30 uur meerdere meldingen van auto-inbraken, dan wel vernielingen aan auto’s. Aan de Kousteensedijk zou in drie auto’s zijn ingebroken. Dankzij oplettende getuigen kwam er al snel een verdachte in beeld.

De man werd door agenten lopend aangetroffen op de Meestoof. Hij is aangehouden en bleek verschillende vermoedelijk gestolen goederen op zak te hebben. De man is voor onderzoek meegenomen naar het politiebureau.

Hij bleek de Nederlandse taal niet machtig en had geen identiteitspapieren op zak. De verdachte is ingesloten. De politie heeft nog van acht andere burgers melding gehad van vernieling, dan wel inbraak aan hun auto. Deze aangiften worden op een later moment opgenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
D. Derks (20-2-2017 om 12:02)
“Open Grenzen" Waarschijnlijk zonder vaste woon of verblijfplaats. En uiteraard mogen we weer niet zien wie het nu precies is. De Privacy. Geen verhaal op de verzekering. De persoon in kwestie niet te lang vast houden, anders kan hij schade vergoeding gaan eisen. Inmiddels vernemen we via de media dat het allemaal veel beter gaat op inbraak gebied. dat klopt, want ik denk dat de aangifte bereidheid is gedaald tot onder het vriespunt. Ondertussen wil Timmermans (PvdA/Brussel)) er nog veel meer laten komen. Wij moeten onze verantwoordelijkheid nemen dringt hij ons op. Ik neem mijn verantwoordelijkheid op 15 maart mijnheer Timmermans. In het stemhokje.
Cookie-instellingen beheren