Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
36 files van totaal 115 km

Politie zoekt daders straatroof Middelburg

Toegevoegd: 19-02-2017, 16.13 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De politie is op zoek naar de daders van een mislukte straatroof aan de Oude Vlissingseweg in Middelburg. Het duo probeerde zaterdag rond 20.00 uur een fietsster te beroven.


Het slachtoffer fietste over de Oude Vlissingseweg vanuit Oost-Souburg in de richting van Middelburg. Ter hoogte van de Oude Vlissingseweg huisnummer 40 werd ze ingehaald door een jongen op een fiets. Een andere jongen beroofde de vrouw ondertussen van haar tas.

Door kordaat optreden van de vrouw lieten de dieven de tas achter. Ze vluchtten vervolgens in de richting van Middelburg. De recherche onderzoekt de zaak en vraagt getuigen zich te melden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (21-2-2017 om 07:24)
Super van die vrouw die der tas niet liet afpakken door een passerende fietser zeer goed gedaan
mayke (20-2-2017 om 11:07)
Dit is de zoveelste keer dat er iemand op de oude Vlissingseweg wordt overvallen , hopelijk worden de daders eens gepakt. Wat een angst voor die vrouw.
jan (20-2-2017 om 08:16)
Dus concreet: we zoeken een jongen op een fiets die rond 20h op de Oude Vlissingseweg reed....... kan dit signalement nou niet iets beter?
Cookie-instellingen beheren