Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist botst op vluchtheuvel Goes

Toegevoegd: 20-02-2017, 11.54 uur
Het ongeval in Goes.
Het ongeval in Goes.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Een 22-jarige man uit Kamperland is vannacht met zijn auto tegen een vluchtheuvel gereden in Goes. Bij het ongeval ontstond aardig wat schade maar er raakte niemand gewond.


De aanrijding vond rond 00.05 uur plaats op de Middelburgsestraat ter hoogte van de Scheldestraat. De bestuurder verklaarde aan de politie dat hij de macht over het stuur was verloren en vervolgens tegen de vluchtheuvel was aangereden. Hierbij werd een verkeersbord geraakt wat op een andere auto terecht kwam.

Er is een ambulance ter plaatse geweest om de man te onderzoeken maar hij raakte niet gewond. Door de politie is een blaastest afgenomen van de bestuurder waaruit bleek dat hij niet onder invloed van alcohol had gereden. Een bergingsbedrijf heeft de zwaar beschadigde auto weggesleept.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zoƫ (21-2-2017 om 11:58)
De macht over het stuur verloren ? hoe doe je dat met 50 km/u ? Gewoon gescheurd als een maniak dus. Ook duidelijk aan de schade te zien, Gewoon rijbewijs innemen dus want dit is een dolle verkeerspiraat. Maar niet in dit land, hij rijd zeker vandaag al weer rond ? Als ik hem was begon ik een procedure tegen de gemeente Goes omdat hun weg dit veroorzaakt heeft, een schadevergoeding eisen, alles kan, behalve onder ogen komen dat er gewoon veel te hard gereden is en die man geen rijbewijs hoort te hebben.
wim (21-2-2017 om 07:21)
Ik vermoed dat te hoge snelheid de veroorzaker is van dit ongeval maar gelukkig geen letsel bij de man.
Anoniem (20-2-2017 om 12:12)
Misschien niet gedronken, maar waarschijnlijk wel veel te snel die versmalling hebben willen nemen. Ik zie soms auto's met een veel te hoge snelheid de wegversmalling passeren. Het is dan niet gek dat je de macht over het stuur verliest...
Cookie-instellingen beheren