Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Omgekomen vrouw Axel 18 jaar oud

Toegevoegd: 20-02-2017, 16.19 uur
Politie-onderzoek op de Hulsterseweg.
Politie-onderzoek op de Hulsterseweg.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

AXEL - Het dodelijke slachtoffer van het verkeersongeluk vanmiddag op de Hulsterseweg bij Axel is een 18-jarige vrouw uit Terneuzen. Dat heeft de politie bekend gemaakt.


Volgens de politie is het zwaargewonde slachtoffer een eveneens 18-jarige vrouw. Zij kwam uit Hulst en zat bekneld op de bijrijdersstoel. De Terneuzense vrouw zat volgens de politie achterin. Een reanimatiepoging mocht niet meer baten.

De man die de auto bestuurde bleef ongedeerd en is eveneens 18 jaar oud. Ook hij komt uit Hulst. De politie heeft hem aangehouden voor verhoor. De Hulsterseweg was enkele uren afgesloten voor sporenonderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Terbruggen (25-2-2017 om 22:48)
Ik ken die weg zeer goed en neem hem regelmatig , als ge met 30 km per uur door de verkeersremmers rijd kan ik U garanderen DAT GE NIET TEGEN EEN BOOM RIJD . En als dat toch gebeurd zal de schade zeker niet groot zijn .Denk er allemaal het zijne van .
AD. (23-2-2017 om 17:57)
Die Thijs snapt het ook niet helemaal als volgens hem zo,n rechte weg van kilometers lang veiliger is zonder verkeers remmers dan met en dan heb je een weg waar je wel 160 kan alleen is de vraag dan of je dat wilt want er wonen en lopen en fietsen ook mensen.ik ken de situatie daat ook heel goed En dus kan er daar ook een kind oversteken.en dat je zegt dat je goed moet weet hoe je die remmers passeert is er niks aan de hand en dat is nou net de bedoeling. ik ken remmers die veel bij scholen in de buurt liggen en als je daar met 60 overheen gaat raak je de komende 50 meter echt de aarde niet meer dus dat doe je geen 2 keer en ook al heb je een BMW of GOLF of een ander autootje moet je aan de maximum snelheid houden. heel veel sterkte nu
M.B (22-2-2017 om 13:25)
Je zou dit bericht maar thuis krijgen dat je kind is overleden :'-( Dan is gelijk in een klap je leven niet meer het zelfde!! Gaat er niet om hoe hard of zacht die jongen heeft gereden, hij draagt het wel voor heel z'n leven mee hoe we het draaien of keren. Hij weet hoe het is gegaan!! en wij mogen daar niet over oordelen, dat vind ik nou zo slecht!! En daar word ook geen rekening mee gehouden. Heel veel sterkte voor de nabestaande voor dit grote verlies! En ook sterkte voor het meisje wat nog vecht voor haar leven! En ook voor de jongen die dit heel z'n leven bij hem draagt en achtervolgt.
wilco (22-2-2017 om 12:58)
Anoniem, hij reed niet te hard? wat dan wel volgens jou? de boom kwam dan zeker op hem af? als hij niet te hard reed dan reed hij 30. als hij zijn aandacht erbij had dan had dit nooit kunnen gebeuren..dus om nu te gaan beweren dat hij niet te hard gereden zou hebben heeft gezien de dingen die je beweerd meer te maken met dat je hem verdedigd en van niks wilt weten.en natuurlijk is het verder een goede jongen, waarom niet.hij had alleen beter moeten uitkijken.
Michel (22-2-2017 om 11:07)
@Anoniem, als ik zo je reactie lees (met taalfouten) , was je aanwezig bij dit ongeluk. Dus ik zou zeggen, meldt je bij de politie om een getuigenverklaring af te leggen.
souburger (22-2-2017 om 09:25)
Allereerst sterkte voor de nabestaande.Zolang er auto,s bestaan en mensen die er in rijden zal dit soort dingen blijven gebeuren,hoe triest ook.Gisteravond op de Burg.Stemerdinglaan in Souburg ingehaald door een (sportief)gepimpt oud barrel met ongeveer 80 km p/u.Deze malloot miste op een haar na een overstekende fietser, welke nu nog leeft door z,n snelle reactie.. Het is niet aan mij om commentaar te geven op het gebeurde in Axel,want ik was er niet bij,maar dat er vaak te hard gereden wordt op wegen waar dat gevaarlijk is,is wel zeker.En die zijn er veel in onze provincie.
Cookie-instellingen beheren