Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
56 files van totaal 206 km

Man betrapt met tas henneptoppen Vlissingen

Toegevoegd: 21-02-2017, 12.32 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Op de Nieuwe Vlissingseweg in Vlissingen is maandagavond een 21-jarige Vlissinger aangehouden nadat agenten in zijn auto een tas met gedroogde henneptoppen hadden gevonden.


De man trok omstreeks 19.10 uur de aandacht van surveillerende agenten omdat hij met zijn voertuig slingerend over de Nieuwe Vlissingseweg (N661) reed. De agenten vermoedden dat de man mogelijk onder invloed van alcohol achter het stuur was gekropen en daarom werd hem een stopteken gegeven.

Tijdens de controle zag één van de agenten op de achterbank een zogenaamde crusher liggen. Zo'n apparaat wordt gebruikt om henneptoppen te malen. Vanwege de aanwezigheid van de crusher vermoedde de politie dat er ook wel eens drugs in de auto zouden kunnen liggen.

Er werd een nader onderzoek ingesteld en  vanonder de bestuurdersstoel werden vervolgens een tas met henneptoppen en een mes gehaald. Het slingerende rijgedrag van de man bleek overigens niet door overmatig alcoholgebruik te komen maar door handelingen op zijn mobiele telefoon. De man heeft hiervoor een bekeuring gekregen.

De verdachte is voor verhoor en nader onderzoek overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. Hij zit nog vast.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Roxette (21-2-2017 om 13:28)
Als ik iets illegaals aan het doen was zoals drugs vervoeren zou ik toch mijn best doen om niet op te vallen eigenlijk. Aan je phone zitten punniken is natuurlijk belangrijk genoeg om er voor in de bak te draaien en je handel kwijt te raken. Als ik hem was zou ik maar een ander beroep gaan zoeken want dit is toch wel triest. Een alcohol controle lijkt mij zinloos want deze persoon was eerder knetterstoned van zijn eigen spul denk ik. Goed dat die van de weg is.
Cookie-instellingen beheren