Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zes gewonden bij ongeval Roosveltlaan Vlissingen

Toegevoegd: 04-07-2006, 22.41 uur
Door: Politie Zeeland

VLISSINGEN - Vanmiddag rond 12.19 uur ontstond er op de President Rooseveltlaan in Vlissingen een aanrijding waarbij een zestal personen lichtgewond is geraakt.

Achter elkaar, over voornoemde straat, reden drie personenbusjes met daarin kinderen en begeleiders die op vakantie waren in Koudekerke. Bij de rotonde op de President Rooseveltlaan gekomen stopte het voorste en middelste busje netjes om ander verkeer voor te laten gaan.

De bestuurder van het derde busje zag dit te laat en reed achterin het middelste busje dat, op zijn beurt, tegen het voorste busje aangeduwd werd. Gevolg was dat zes personen zich naar de Eerste Hulp van het ziekenhuis konden begeven.

De slachtoffers zijn 16, 17, 18, 40 en 41 jaar oud en afkomstig uit Bergen op Zoom, Roosendaal, Etten Leur en Zegge. Een bus werd dusdanig beschadigd dat hij moest worden weggesleept door een takelbedrijf. Over de aard van de verwondingen is niets bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren