Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Wietkwekerij op zolder woning Goes

Toegevoegd: 22-02-2017, 11.14 uur
Incident Control heeft de wietkwekerij ontmanteld.
Incident Control heeft de wietkwekerij ontmanteld.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - Op de zolder van een hoekwoning aan de Franz Etzellaan in Goes is dinsdag aan het begin van de middag een wietkwekerij ontdekt.


De politie ging rond 12.00 uur met een machtiging binnentreden bij de woning naar binnen. Op de zolder bleken in totaal 99 wietplanten te staan. De stroom bleek buitenom de meter te worden afgenomen en daarom is aangifte gedaan van diefstal van stroom.

Incident Control heeft de kwekerij ontmanteld. De bewoonster van het pand is aangehouden en gehoord op het bureau. Rond 18.00 uur is de vrouw weer in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Iris (23-2-2017 om 13:07)
Even voor de duidelijkheid dit artikel gaat over een hoekhuis in de Franz etzellaan.... Het huis wat jullie op deze foto zien is niet het huis wat dus gepakt is met de wietplanten!
boontje (22-2-2017 om 22:05)
boontje komt om zijn loontje.. ;)
Cookie-instellingen beheren