Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 57 km

Aanrijding op Middelburgsestraat Goes

Toegevoegd: 24-02-2017, 22.23 uur
Geen van de betrokkenen moest mee naar het ziekenhuis.
Geen van de betrokkenen moest mee naar het ziekenhuis.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - De ambulancedienst heeft vrijdagochtend de betrokken van een aanrijding in Goes onderzocht. Niemand bleek mee te hoeven naar het ziekenhuis.


Het ongeluk gebeurde even voor half twaalf op de Middelburgsestraat, vlakbij de rotonde Tiendenplein. Er was sprake van een kop-/staartbotsing. De beide voertuigen liepen schade op.

Na controle in de ambulance konden de betrokkenen samen de schade afhandelen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (25-2-2017 om 12:26)
Heeft hier gewoon te maken met niet genoeg afstand houden én te hard rijden (gezien de schade). De gemeente kan hier niets aan doen behalve het plaatsen van flitskasten. Op zich wel een goed idee want automobilisten rijden op veel plaatsen te hard en komen er bijna altijd mee weg.
Rien O. (25-2-2017 om 10:45)
Het gebeurde zeker bij die vrij onoverzichtelijke voetgangersoversteekplaats ? Zoals zoveel zebra's in Goes gewoon erg slecht en onduidelijk zijn aangelegd. Fietsstad van het land worden lukt ze niet, maar voetgangersstad zal het wel helemaal nooit worden. Het is er ronduit gevaarlijk voor voetgangers, kijk anders maar eens in de binnenstad, alle stoepen zijn ook weggehaald en voetgangers moeten het maar uitvechten met het andere verkeer. Is het dat niet dan glij je wel uit over de hondenstront, Is het dan vreemd dat er ongelukken komen ? Tijd voor andere mensen op het gemeentekantoor voor infra en stadsplanning dus want het slaat echt nergens op, weggegooid geld is het en hoe komt Goes toch in de multi miljoenen schuld hé ?
Cookie-instellingen beheren