Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

26-Jarige man met te veel alcohol op achter stuur

Toegevoegd: 25-02-2017, 06.27 uur
Door: Roland de Jong

BRUINISSE - In Bruinisse heeft de politie vannacht een automobilist betrapt die te veel alcohol op had. Dat meldt wijkagent Ab Duinhouwer via social media.


De 26-jarige automobilist blies op het ademanalayse-apparaat van de politie 400 Ug/l. "Dit betekent voor de man een boete van 425 euro", zo schrijft Duinhouwer.

Beginnend bestuurders mogen nier meer deelnemen als het alcoholgehalte in hun adem 88 Ug/l of hoger is. Voor mensen die vijf jaar of langer hun rijbewijs hebben geldt de limiet van 220 Ug/l.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bartjan (27-2-2017 om 16:25)
Echt zeg, wat een sukkel! Hij zou nooit meer moeten mogen rijden!!
gast (25-2-2017 om 09:49)
rijbewijs afpakken en niet meer teruggeven. Sommige personen verdienen het niet om een rijbewijs te hebben.
A.Wisse (25-2-2017 om 08:01)
Het is weer weekend hoor! Tjonge jonge jonge. Waarom een hogere limiet voor toethaspels die al 5 jaar of langer een rijbewijs hebben? Waarom? Als ze dan iemand anders doodrijden is het dan geoorloofder of zo??? Debiele 'Rechterlijke Macht' net zulke toethaspels, of nog erger eigenlijk; medeplichtig. Zieke alcoholische 'samenleving'. Het bewezen belang van alcoholaccijns. Vuile wet(gevers). Fijn weekend weer hoor, aan alle medeplichtigen en nabestaanden. Beste Wim, dat geldbedrag staat toch in geen enkele verhouding tot wat er kan gebeuren en regelmatig ook gebeurd? Velen met u leven met het idee dat het zo wel goed is, totdat een van de uwen wordt geëxecuteerd door dit systeem wat het liefst geld binnenbrengt via accijns of een domme boete.
Ja-Ja (25-2-2017 om 07:58)
De boetes voor mensen die met té veel alcohol deelnemen in het verkeer moeten VEEL en VEEL hoger worden. Met zware geld boetes ,wat alcohol betreft in het verkeer, is het beste om deze figuren aan te pakken. Deze gepakte persoon betaalt gewoon € 425,- en rijd vandaag weer met té veel alcohol op. Het moet naar % procent alcohol in het verkeer. Maar of de lobby van b.v [Heinenken] enz dat accepteert is een vraag. De aandeelhouders willen dat niet en deze hebben de macht in dit land.
wim (25-2-2017 om 06:53)
Een ieder die weet dat het percentage te hoog kan zijn door alcohol geen auto mag besturen en weer iemand die daar om vraagt en heeft gekregen een boete 425 euro
Cookie-instellingen beheren