Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 23 km

Autobranden Rilland door brandstichting

Toegevoegd: 25-02-2017, 09.56 uur - Update: 25-02-2017, 10.03 uur
Door: Roland de Jong

RILLAND - De twee autobranden die vannacht woedden in Rilland zijn beiden aangestoken. Dat concludeert de politie, die op zoek is naar getuigen.


De blusploeg van Rilland werd rond 04.55 uur zelf opgeroepen voor een melding van een voertuigbrand bij de Bathseweg. Surveillerende agenten hadden namelijk gezien dat hier een auto in brand stond. Onderweg naar de kazerne zagen enkele brandweervrijwilligers dat ook bij de Adriaan Butijnweg een auto in brand stond. Deze brand was eveneens nog niet eerder opgemerkt en de alarmcentrale stuurde de brandweerploeg van Krabbendijke ter plekke om te blussen.

Bij aankomst op de Bathseweg stond de voorzijde van een auto in brand. Dat was ook het geval bij de brand aan de Adriaan Butijnweg. De beide brandjes zijn geblust en de eigenaren hebben aangifte gedaan. Volgens de politie zijn sporen aangetroffen die erop duidden dat de auto's in brand zijn gestoken. De politie is een onderzoek gestart naar deze brandstichtingen en vraagt getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken om zich te melden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren