Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
127 files van totaal 535 km

Vechtpartij tijdens carnaval Sint-Jansteen

Toegevoegd: 25-02-2017, 22.10 uur
Door: Roland de Jong

SINT JANSTEEN - Tijdens de carnavalsviering in Sint-Jansteen heeft zaterdagavond een vechtpartij plaatsgevonden. De politie bevestigt dat rond 22.00 uur één persoon is aangehouden. 


Bij een café aan de Wilhelminastraat zou een groep personen met elkaar op de vuist zijn gegaan. Om hoeveel mensen het ging is echter niet duidelijk. Volgens de politie moeten getuigen nog worden gehoord en is er nu nog geen goed zicht op wat zich precies heeft afgespeeld.

Rond 20.50 en 21.20 uur zijn ambulances naar de bewuste straat gestuurd. Er zou sprake zijn van zeker één gewonde maar over de aard en de ernst van het letsel is nog niets bekend. De politie verwacht zondag meer details naar buiten te kunnen brengen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
de Nar (26-2-2017 om 11:45)
Het is weer gezellig carnaval, een dronken golf van geweld en vernieling trekt over de zuidelijke landen.
P (26-2-2017 om 11:01)
@katholiek coma zuipfeest: jouw reactie is zo bitter dat je volgens mij zelf een bierton bent.
katholiek coma zuipfeest (26-2-2017 om 08:42)
Betokop heeft gelijk, als men een religieuze viering wil doen daar heb ik geen enkel probleem mee, maar dagen lang stomdronken de hele maatschappij ontwrichten met geweld en overlast ? Ik denk niet dat dit nog kan onder de noemer godsdienstvrijheid of religigieuze traditie en dient deze overlast in het openbaar verboden te worden, of anders een totaal alcohol verbod en op dronken zijn in het openbaar, welk er al is dus waarom treed de politie niet op eigenlijk ? Als dat uit religieuze overweging is, is dat dus pure keiharde discriminatie want normaal worden overlastgevende dronkenlappen toch opgepakt ? Maar een bepaalde religie mag het dan wel ? Nee, dit kan echt niet meer, totaal verbieden staat in de wet, opruimen die zatlappen !
Betekop (25-2-2017 om 22:53)
Als het bier is in de man, dan lust hij nog een hele kan ! Carnaval dat hoort een leuk feest voor jong en oud te zijn, maar in deze verzuurde wereld maakt men er een kloppartij en een moment van afrekening van, terwijl het toch anders kan, met wat minder drank, want dat is dikwijls de oorzaak dat veel zaken escaleren tot wat in het artikel staat.
terbruggen (25-2-2017 om 22:39)
Stelletje IDIOTEN , zekers niet slimmer !!!!!!!!!!
Cookie-instellingen beheren