Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Verwarde man berooft jongen van fiets

Toegevoegd: 26-02-2017, 08.12 uur
Door: Roland de Jong

KLOETINGE - Een verwarde man heeft zaterdagmiddag in Kloetinge een jongen beroofd van zijn fiets. De verdachte werd even later opgepakt.


De beroving vond rond 14.00 uur plaats in de Lewestraat. De dader ging er direct op de fiets vandoor en veroorzaakte in meerdere straten in Goes bijna aanrijdingen. "Er kwamen meldingen van gevaarlijke verkeerssituaties bij de politie binnen uit de Buys Ballotstraat, de ’s-Gravenpolderseweg en de Anthony Fokkerstraat", zo zegt de politie.

In de buurt van de Nobelweg, bij de McDonalds, zette de dief de fiets neer op de parkeerplaats. Hij vluchtte vervolgens te voet weg voor de aanwezige agenten. "Ook hier moesten verschillende automobilisten flink in de remmen voor de overstekende man. Hij kon echter worden aangehouden en is overgebracht naar een politiecel in Torentijd", aldus de politie.

Voor zijn aanhouding bespuugde de man ook nog een agent en probeerde hij een andere agent te slaan. De man, een 21-jarige Vlissinger, is in verzekering gesteld en zal zondag gehoord worden over de zaak.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (1-3-2017 om 00:41)
Stop eens met die rare opmerkingen "verward persoon" iets duidelijk mag wel he? Iedereen is verward op deze rare planeet. Zet gewoon neer, agressieve, of crimineel? maar verward slaat echt nergens op. wat moet ik me daar bij voorstellen? iemand die rondzwabbert en het verschil tussen links en rechts niet weet? in zichzelf praat over viooltjes en besluit een fiets te stelen? doe normaal.
Cerebrus (26-2-2017 om 13:18)
Wat een domme reactie van Renate, dit soort situaties komt voort uit beleid van oa. de PvdA. Wat een gebazel over "extreem rechts". Je weet niet eens wat het is.
Elly (26-2-2017 om 11:55)
Wat een voorbeeld weer... Verwarde mensen horen niet in Torentijd, maar in een instelling waar ze de juiste verzorging krijgen incl. behandeling. Dit maakt de situatie alleen erger!
van Warmoes (26-2-2017 om 11:15)
En zo heeft de politiek zelf weer een aparte bevolkingsgroep gecreƫerd om te demoniseren tot overlastgevend collectief van "verwarde mannen" waar alles onder gegroepeerd, verklaard en afgeschoven kan worden. Maar zelf bezuinigen ze alleen maar dus doen ze er niets aan, behalve alles aan de zelfde kapstok hangen en dan de schouders ophalen, alsof dat een oplossing is voor het door hun zelf gemaakte probleem ? Gelukkig is er dit keer niemand gewond geraakt of erger, want in Goes weten ze wel dat dat zomaar kan voorkomen bij "verwarde mannen", maar hoe lang voordat het weer fout gaat met de wekelijkse, haast dagelijkse meldingen van weer een "verwarde man (m/v)" en wie is dan het volgende slachtoffer ? Want dat volgt, dat weet je van tevoren.
albert kokhals (26-2-2017 om 10:21)
tja kwetsbare zoals , beperkten en gehandicapten , ouderen worden steeds meer genegeerd in deze nederlandse maatschappij en als koste post gezien die het zelf maar moeten uitzoeken , terwijl ze dat niet kunnen , wat krijg je dan dat ze psygies ziek worden en een gevaar voor zich zelf of een ander kunnen zijn . triest
Renate (26-2-2017 om 09:14)
Kunnen we in dit land ook een beetje humaan met elkaar omgaan en de zorg voor elkaar dragen ? Of gaan we gewoon verder met extreem rechts en worden dit soort meldingen dagelijkse koek ?Ik hoop dat extreem rechts begrijpt dat als ze zelf eens wat hebben, dat ze dan zelf gestemd hebben hulp weg te bezuinigen en zijzelf dus ook geen hulp krijgen en overgelaten worden aan de straat ? Of beter, geen recht hebben op hulp omdat ze die voor anderen verpest hebben om maar wat geld te schrapen om hun eigen schuldeisers nog maar een maand van hun deur te houden ? En als dat dan niet lukt ? Jammeren en klagen en dan moeten ze naar een spycholoog en alles hebbe hebbe, maar dan krijgen ze dus helemaal nix en krijgt de bank/staat alles.
Cookie-instellingen beheren