Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 64 km

Man gaat door het lint en vernielt ruit Axel

Toegevoegd: 26-02-2017, 12.17 uur
Door: Roland de Jong

AXEL - Op het Szydlowskiplein in Axel is vannacht rond 01.30 uur een 18-jarige jongeman uit Terneuzen aangehouden. Hij wordt ervan verdacht de ruit van een cafetaria te hebben vernield.


De man was volgens de politie met wat vrienden aan het ‘chillen’ op het Szydlowskiplein. “Hij had kennelijk behoorlijk wat gedronken en zijn stemming sloeg plotseling helemaal om. De jongen werd agressief en begon met van alles te gooien. Ook sloeg hij wartaal uit en schopte vervolgens tegen de ruit van het cafetaria”, zo zegt de politie.

De jongen werd door zijn vrienden in bedwang gehouden tot de politie er was. Agenten namen de vernieler vervolgens mee naar een politiecel in Torentijd. Daar heeft hij de nacht doorgebracht. De man wordt vandaag gehoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (27-2-2017 om 19:45)
Wat een stuk ondeugd van een kereltje van 18 jaar zo te keer te gaan laat hem a.u.b.de schade en de ontstane ellende betalen
ries (26-2-2017 om 18:14)
Laat die malloot maar een poosje chillen in de cel en daarna de schade, die hij veroorzaakt heeft, gaat vergoeden .....Dat hij maar werkt voor het betalen van een flinke boete en de schade !
Cookie-instellingen beheren