Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
44 files van totaal 174 km

Mannen op de vuist Nollehoofd Vlissingen

Toegevoegd: 26-02-2017, 18.28 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Op het Nollehoofd in Vlissingen zijn zondagochtend twee mannen met elkaar op de vuist gegaan. De politie zoekt getuigen.


Volgens de politie liep rond 10.30 uur een woordenwisseling uit op een handgemeen. Eén van de twee mannen, een 48-jarige Middelburger, heeft zich op het politiebureau gemeld om aangifte te doen. De Middelburger liep bij de vechtpartij letsel op aan zijn kaak op. Hij heeft zich onder behandeling van een arts laten stellen.

De identiteit van de andere man is niet bekend en de politie hoopt met hem in contact te komen om zo ook zijn kant van het verhaal te horen. Het gaat om een blanke man van circa 30 jaar oud. Hij zat op een zwarte fiets en er liep een grote bruine hond los naast hem. De man was ongeveer 1.85 meter lang en hij had kort blond haar. Hij droeg een blauwe jas en was aan het bellen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
G. Hamelinck (28-2-2017 om 11:11)
Daarom kom ik daar nooit meer, te veel asociaal volk.
wim (27-2-2017 om 19:52)
Dat noem men een man met een kort lontje zou dat nu echt gebeurt zijn misschien over die hond, laten we hopen dat zij hem kunnen vinden en laten betalen een behoorlijke boete en alle kosten van de behandeling van de arts van de man die daar voor op moet draaien
Marco (27-2-2017 om 13:42)
Waarom wordt er direct gesproken over een grote hond die niet te vertrouwen zou zijn ? Heb zelf een hond van ruim 70 kg gehad die altijd werd 'aangevallen' door Teckels. Hij negeerde die kleintjes gewoon. Het gedrag van de 'baasjes' van kleine honden is vaak veel opgefokter dan het gedrag van eigenaren van normale honden. Die 'baasjes' denken dat een gedragscursus niet voor hun nodig is. De meeste honden kunnen heel goed zelf bepalen hoe en wat, zij hebben het (beschermende) gedrag van die 'baasjes' helemaal niet nodig, daar worden de kleintjes alleen maar onzeker van. Succes met de loslopers.
P (27-2-2017 om 10:19)
Al die grote en gevaarlijke honden lopen los in Vlissingen, van het strand tot de glooiing, tot aan het sauna gebied, en de baasjes vinden het maar al te leuk als Brutus op een andere hond afvliegt en als je er wat van zegt dan komt er "houd je kk smoel" "waar bemoei jij je mee" uit. Wel triest dat een man van 48 dan bijna een gebroken kaak wordt gemept, een strengere controle lijkt me wel op zn plaats ipv alleen parkeer vergunningen te controleren!
Popeye (26-2-2017 om 21:11)
Bellen? Die aan de andere kant had r blijkbar kijk op: links, links, rechts en 1 omhoog ::-)) Niks Tomtom, gewoon Bambam :-D
Cookie-instellingen beheren