Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Waarschuwing voor buien en windstoten

Toegevoegd: 26-02-2017, 18.29 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Het KNMI heeft voor maandagmiddag en -avond code geel afgekondigd vanwege de kans op onweersbuien met hagel en (zware) windstoten.


Vanaf maandagmiddag 12.00 uur moet volgens het weerbureau rekening worden gehouden met windstoten van meer dan 60 kilometer per uur. Tijdens de buien is er kans op blikseminslag. 

"Mijd open water en open gebied, schuil niet onder bomen. Volg weerberichten en waarschuwingen", zo luidt het advies van de meteorologen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Betekop (27-2-2017 om 00:56)
Hopelijk valt het een beetje mee, het is jammer voor de mensen die wel van Carnaval houden en er zijn op diverse plaatsen evenementen gepland zoals optochten en het zou jammer zijn als dit wegens het gevaarlijk weer afgelast zou moeten worden, dus laat ons hopen dat het geluk met de zotten is en het weer zich rustig houdt.
Cookie-instellingen beheren