Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
26 files van totaal 93 km

Meisje mishandeld na wandeling met hond

Toegevoegd: 05-03-2017, 08.50 uur
Door: Manfred Berrevoets

AXEL - Zaterdagmorgen is een 18-jarig meisje uit Axel mishandeld door een onbekende man. De politie zoekt getuigen.


Zaterdag laat het slachtoffer voordat zij naar haar werk gaat rond 05.00 uur haar hondje uit op de Trumanlaan. Nadat de Jack Russell is losgelaten springt deze ter hoogte van de eendenvijver en de basisschool tegen een onbekende man aan.

Deze is daar niet van gediend en reageert zijn woede af op het meisje. Hij scheldt haar uit en slaat haar vervolgens met zijn vuist op haar rechteroog. Het slachtoffer valt en schaaft haar rechterhand en knokkels open. Haar belager blijft schelden en probeert haar nogmaals te slaan. Het meisje weet te ontkomen en rent met haar hondje naar huis.

Van de verdachte is het volgende signalement bekend: Het gaat om een blanke man tussen de 40 en 50 jaar oud met een slank postuur. Zijn lengte wordt geschat op tussen de 1.75 - 1.80 m lang. Hij draagt op dat moment een zwarte jas met veel zakken, is mogelijk brildragend en spreekt met een Zeeuws accent. Mensen die iets gezien hebben of de dader kennen kunnen contact opnemen met de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gerard (9-3-2017 om 19:31)
Losloopgebied? Nee? Hond aan de lijn! Geen bananenrepubliek hier dacht ik zo? Dan was er ook niets aan de hand. Maar een meisje slaan zou noooooooooit een excuus mogen zijn!
Ikke (7-3-2017 om 12:27)
Ik zou alleen zeggen. PAK HEM. Heb me hond zo afgericht dat hij alles doet wat ik zeg.
@john verhelst (7-3-2017 om 00:07)
John je hebt gelijk ! dat is idd een goede rede om een vrouw vol in het gezicht te slaan en dit nog eens te proberen als zij al op de grond ligt. (zucht)
john verhelst (6-3-2017 om 16:24)
Om 5 uur in de morgen als het nog donker is kun je waarschijndelijk niet zien of er een jack russel of een pitbull op je afkomt
@Marie (6-3-2017 om 13:08)
Nadat de Jack Russell is losgelaten.... 4e zin enzo !
Marie (6-3-2017 om 12:46)
Waar staat er ergens dat de hond los liep?
Cookie-instellingen beheren