Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
24 files van totaal 90 km

Politie: Laat collectebussen niet achter in de kerk

Toegevoegd: 06-03-2017, 15.02 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Aanstaande woensdag is het in onder meer de Oosterschelderegio biddag in de protestante kerken en de politie waarschuwt daarom om in kerken de collectebussen na de diensten niet (onbeheerd) in de kerk achter te laten.


Volgens de politie is na de dankdag op 2 november uit verschillende kerken, met name in de Oosterschelderegio, geld gestolen dat was opgehaald tijdens collectes. De politie waarschuwt nu de kerken en wil voorkomen dat geld verdwijnt in de zakken van onbevoegden.

Ziet u verdachte personen of situaties rondom de kerken bij u in de buurt, dan wordt u verzocht de politie zo spoedig mogelijk te bellen. "Met elkaar kunnen we dan de buurt een stukje veiliger maken", zo laat de politie weten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Adriaan (7-3-2017 om 13:45)
Als het weg is heeft god besloten dat iemand anders het harder nodig heeft. Wie zijn jullie om god's wil in twijfel te trekken ?
wim (7-3-2017 om 06:58)
Is het niet verschrikkelijk dat zoiets nodig is wat de collecte geld betreft niet meer veilig is na de kerk diensten die a.s. Woensdag als biddag word gehouden, wat leven we in een wereld waar je niet meer leven kan zoals het behoort zeer bedroevend bericht maar wel alert om mee te delen.
Cookie-instellingen beheren