Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
73 files van totaal 279 km

Politie lokt Middelburgse afperser homo's in de val

Toegevoegd: 09-03-2017, 17.25 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft gisteren een 41-jarige Middelburger in de val gelokt die probeerde homoseksuele mannen af te persen.


De verdachte dreigde om sekstapes van zijn slachtoffers openbaar te maken. Alleen als er een grote som geld aan hem betaald zou worden, wilde hij hiervan afzien. Nadat één van de slachtoffers onlangs aangifte deed tegen de Middelburger werd door de politie een val voor hem opgezet.

De verdachte trapte woensdagmiddag in de val en is vervolgens aangehouden. De man wordt morgen voorgeleid aan de Rechter-commissaris.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nina (10-3-2017 om 09:49)
Wat een rotzak zeg, deze mensen hebben het al vaak moeilijk door hun geaardheid, walgelijk dat je daar dan ook nog eens op een vreselijke manier probeert misbruik van te maken. Wat een Parasiet
Bumper; (9-3-2017 om 18:20)
Tape van hem maken en hem zo aan zijn familie voorstellen, zou dat helpen. zulke kloothommels oog om oog en tand om tand behandelen bumper:
Cookie-instellingen beheren