Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 32 km

Man geeft conductrice kopstoot in trein Goes

Toegevoegd: 10-03-2017, 10.49 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Vrijdagmorgen is in een trein op het NS-station in Goes een man aangehouden omdat hij een conductrice had mishandeld. Volgens de politie had hij haar een kopstoot gegeven.


Het incident gebeurde rond 08.45 uur in de trein vanuit Vlissingen richting Goes. De 37-jarige conductrice had de verdachte om een geldig plaatsbewijs gevraagd. Hij deelde haar hierop de kopstoot uit. In afwachting van de politie werd de man door enkele reizigers in bedwang gehouden.

De man werd in de trein aangehouden en voor verder onderzoek naar het politiebureau in Goes gebracht. Het gaat om een 26-jarige inwoner uit Dordrecht. De veroorzaker staat bij de politie bekend om vele overlastmeldingen.

De conductrice hield geen letsel aan het incident over. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (10-3-2017 om 19:38)
Volgende keer een ketting achter de trein en daar kan hij gratis reizen idioot dat deze vent is en hij staat al bekend bij politie, wel dan zou ik hem ook niet te zacht handig meenemen ,ik dacht dat er Boa´s mee reizen in de treinen maar allemaal goed werk vericht
Marcel (10-3-2017 om 19:21)
Waarom zijn hier in Nederland nog geen werkkampen voor zulke ellendelingen? 2 jaar 10u per dag afbeulen en het is absoluut over.
ries (10-3-2017 om 18:15)
Ik zou die vent ook wel een kopstoot willen geven !!! .....En tevens begrijp ik absoluut niet dat @Patrick van Riet het asociale en agressieve gedrag van deze reiziger goedpraat. Veel sterkte voor de conductrice toegewenst en ik hoop dat die vent een flinke straf krijgt.
Senior (10-3-2017 om 17:55)
Patrick van Riet,U beseft niet hoeveel mensen er onder de drank en pillen ronddolen in het openbaar vervoer, het is een overlast waar je als conducteur/trice dagelijks mee van doen hebt,je moet je plaatsbewijs gewoon tonen, en je blijft met je poten van het personeel af want die doen gewoon hun werk, daar zouden zeer zware gevangenisstraffen moeten opstaan.
Piet (10-3-2017 om 16:18)
@Patrick van Riet. Zojuist heb ik een bericht gelezen op Omroep Zeeland. De conducteur vroeg de reiziger mee te gaan naar een rustigere plek, waarna de man agressief werd. Ookal had de conducteur vreemd gereageerd, dan is het volgens jou te verklaren dat de man een kopstoot geeft? Dat begrijp ik niet helemaal.
Mike (10-3-2017 om 15:36)
Allereerst veel sterkte voor de conductrice en respect voor de omstanders die de agressieveling hebben gepakt. @Patrick van Riet, hoe naïef moet je zijn om te bedenken dat er nog altijd enorm veel aan vooraf moet gaan eer iemand overgaat tot dergelijke aktie, in dit geval een kopstoot? Je krijgt tegenwoordig, minstens, al een grote bek als je sommige personen te lang en of bedenkelijk aankijkt. Ongelofelijk naïef!
Cookie-instellingen beheren