Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
56 files van totaal 216 km

Vier arrestaties bij drugsactie Zuid-Beveland

Toegevoegd: 11-03-2017, 11.06 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Na een onderzoek rond het dealen van drugs op Zuid-Beveland heeft de politie vrijdagmiddag vier mannen aangehouden. De politie nam een aanzienlijke hoeveelheid verdovende middelen en een fors geldbedrag in beslag. Ook werd een wietkwekerij ontdekt.


Op de Albert Joachimikade in Goes werd rond 16.00 uur een 22-jarige inwoner uit Bergen op Zoom opgepakt. Hij zou de drugs hebben verhandeld. In zijn woning werd een doorzoeking verricht waarbij. Hierbij werd volgens de politie een aanzienlijke hoeveelheid verdovende middelen en een geldbedrag van bijna 9.000 euro aangetroffen en in beslag genomen.

Op De Zouterij, een zijstraat van de Albert Joachimikade werd een 44-jarige Goesenaar opgepakt. Hij had kort daarvoor cocaïne gekocht van de Bergenaar. Ook in de woning van de koper werd onderzoek gedaan. Hierbij werd cocaïne in beslag genomen. Ook werd een 44-jarige huisgenoot van de man aangehouden. Hij was in het bezit van speed.

Rond 17.00 uur werd op zolder in een woning aan de Molster in Krabbendijke een hennepkwekerij met ruim dertig planten aangetroffen. De politie heeft in overleg met de officier van justitie de plantage laten ontmantelen door een gespecialiseerd ruimingsbedrijf.

Uit onderzoek is volgens de politie gebleken dat de bewoner van het pand in Krabbendijke contacten onderhield met de man uit Bergen op Zoom. Ook deze persoon is gearresteerd. De mannen uit Bergen op Zoom en Krabbendijke zijn voor verder onderzoek en verhoor naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht. Daar zijn ze ingesloten. De twee worden vandaag verhoord.

De Goesenaren zijn op het politiebureau in Goes verhoord. Zij mochten vrijdagavond het politiebureau verlaten. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
klaas (11-3-2017 om 14:54)
Ben jij een van de enige.... Het is maar een plant!
ijkema (11-3-2017 om 11:40)
ik ben blij dat de politie in overleg met de officier van justitie de plantage laten ontmantelen door een gespecialiseerd ruimingsbedrijf. waar zou het toch anders toch heengaan in dit land.
Cookie-instellingen beheren