Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 24 km

Belg wandelt over A58 en steelt fiets bij hotel

Toegevoegd: 13-03-2017, 10.19 uur
Door: Roland de Jong

KRUININGEN - De politie heeft vannacht een Belgische voetganger van de A58 geplukt.Hij werd naar een hotel gebracht maar stal daar een fiets. Daarom werd de man vervolgens aangehouden.


Vanaf middernacht kreeg de politie verschillende meldingen dat er iemand over de vluchtstrook van de snelweg liep. Agenten troffen de voetganger aan net na de Vlaketunnel bij Kruiningen. De brommer van de man had een lekke band gekregen en hij had volgens eigen zeggen niet in de gaten dat hij op een snelweg liep.

Agenten besloten de man, een 22-jarige inwoner van Jabeke, naar een hotel in Goes te brengen. Korte tijd later belde echter een medewerker van het hotel dat de Belg zojuist een fiets had gestolen. De man was weggereden maar kon al snel worden onderschept door de politie.

De man werd aangetroffen bij de Anthony Fokkerstraat. De Belg bleek de fiets te hebben achtergelaten in de buurt van het hotel. De man is aangehouden en overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Hier heeft hij de nacht doorgebracht. Hij wordt vandaag verder gehoord over de zaak.

De fiets is teruggegeven aan de rechtmatige eigenaar. Er is aangifte gedaan van diefstal.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P van D (13-3-2017 om 11:07)
Heeft ie ieder geval gratis overnachting gehad
Cookie-instellingen beheren