Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
112 files van totaal 423 km

Dronken automobilist vliegt over de kop

Toegevoegd: 13-03-2017, 10.27 uur
Door: Roland de Jong

TERHOLE - Op de Notendijk in Terhole is zondagavond een auto uit de bocht gevlogen en over de kop gegaan. De bestuurder bleek alcohol te hebben gedronken.


Een getuige zag het ongeluk rond 19.30 uur gebeuren en belde de politie. De auto lag tussen twee geparkeerde auto's. Deze raakten beschadigd. De 31-jarige bestuurder uit Vogelwaarde werd door een omstander uit zijn auto geholpen. Hij bleek wonderwel geen letsel te hebben opgelopen.

Agenten namen ter plekke een blaastest af. Hij bleek te hebben gedronken, maar hoeveel hij precies op had is niet bekend. De bestuurder is aangehouden als verdachte van het onder invloed veroorzaken van een ongeval. Hij is overgebracht naar het politiebureau. Hij heeft hier een verklaring afgelegd.

Omstreeks 23.00 uur mocht de man weer huiswaarts keren. Er wordt proces-verbaal tegen hem opgemaakt.
 De auto is weggesleept door een takelbedrijf.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
piepo (13-3-2017 om 23:22)
en daar gaan we weer. alcohol slot installeren, schade zelf betalen......pffffff en een punt op je rijbewijs dit moet voor het CBR toch geen probleem zijn. o ja de privé wet, oei en ander mag toch niets van weten dat je dronken auto heb gereden. en een gevaar voor en ander bent geweest........nee dat mag het CBR niet doen. maar voor jonge bestuurders mag dat wel die hebben geen privé.
Cookie-instellingen beheren